Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، محمد شریعتمداری در ارتباط ویدئو کنفرانسی با روسای کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور اظهار کرد: بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از جمله موضوعات مهمی است که باتوجه به افزایش نیاز این قشر به درمان و مراقبت های پزشکی در اولویت قرار گرفت و سهم آورده سازمان تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی نسبت به سال گذشته هفت برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به همت بخش درمان سازمان، درمان همه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در شهرهایی که سازمان، بیمارستان ملکی ندارد در بیمارستان های دولتی رایگان است.

وی تاکید کرد: همچنین به منظور جلوگیری از تردد و رفاه بیشتر بازنشستگان ۶۵ سال به بالا، درمان آنها حتی در صورت وجود بیمارستان ملکی، در بیمارستان های دولتی رایگان است.

شریعتمداری افزود: در یک اقدام بی سابقه در ۱۴ماهه گذشته،پرداخت ۱۴۴هزار میلیارد تومان بدهی دولت به تامین اجتماعی تصویب شد که بخشی از آن پرداخت و بخش دیگر آن به زودی انجام می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تلاش کرده ام همه همکارانم را در دولت متقاعد کنم که در این دولت همه دیون سازمان تامین اجتماعی را تامین کنند، هرچند پرداخت ۱۴۴ هزار میلیارد تومان دیون دولت دراین ایام در طول تاریخ سابقه نداشته است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: باید دیون را صفر کنیم، قانون،ساختار و روش پرداخت آن را به خوبی تعیین و مشخص کرده است و فکر می‌کنم در عمر باقی مانده دولت این موضوع  عملی است.

وی تصریح کرد: پرداخت وام بدون بهره به بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴ماه گذشته،۱۳ برابر شده و از ۲۰۰میلیارد تومان به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

شریعتمداری با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص کارگران تصریح کرد: ایشان بر تامین معیشت کارگران و  مهارت آموزی تاکید کردند که در این ارتباط بین صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یادداشت تفاهم همکاری به امضا رسیده است.

 وی افزود: با توجه به توانمندی‌های سازمان تامین اجتماعی، همین الگو  را می توان در این سازمان اجرا کرد.

شریعتمداری با بیان اینکه برای افزایش نشاط بازنشستگان و کارگران بازنشسته مهارت آموزی نیاز است افزود: توسعه فعالیت‌های کوچک و متوسط از دیگر محورهایی بود که در فرمایشات مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت که ما نیز تاسیس ۱۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی را در برنامه داریم و روز گذشته  از ۱۴۰ مرکز آن رونمایی کردیم.

به گفته وی، این مراکز می‌توانند خدمات خود را به جامعه بازنشستگان و فرزندان آنان ارائه دهند.

شریعتمداری به موضوع مسکن جامعه کارگری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: برنامه ایجاد مسکن ملی تهیه شده و  برنامه‌ریزی کرده ایم تا  مصالح ساختمانی با تخفیف حداکثری در اختیار تعاونی‌های مسکن کارگری قرار گیرد.

وی افزود: ۶۰ هزار واحد مسکونی  هم اکنون در دست ساخت و اجراست. همین هدف را باید برای جامعه بازنشستگان نیز دنبال کنیم و امیدواریم این بخش از فرمایشات مقام معظم رهبری را نیز بتوانیم تحقق ببخشیم.

 وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برخی معتقد بودند که اجرای همسان‌سازی و متناسب سازی شدنی نیست و کسی جرات ورود به آن را ندارد. 

شریعتمداری تاکید کرد: کانون شوراهای عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نماینده تمام بازنشستگان تامین اجتماعی کشور است و باید حرف بازنشستگان را بشنود و آن را بازگو کند.  

وی با بیان اینکه خمیرمایه سه جانبه گرایی، همدلی ، وحدت و برادری است اظهار داشت: محاسن این نشست‌ها  این است که درباره مباحث مختلف  با هم گفتگو می کنیم،تعامل کارساز بین کانون بازنشستگان، پیشکسوتان و سازمان تامین اجتماعی باید با قوت ادامه پیدا کند. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این اطمینان را به جامعه هدف، بازنشستگان و بیمه‌شدگان کشور می دهم که هیچ نگرانی نباید داشته باشند، دولت متکفل همه بازنشستگان عزیز کشور است و بدانند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان کامل آنان است و نمی‌گذارد خللی در زندگی آنان وارد شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه تکمیلی سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان بازنشستگان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد قوچانی مدیر مسئول و سردبیر مجله آگاهی‌نو نوشت:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی.

دو مجله آگاهی نو و کتاب نامه با تولید محتوایی بیش از دوهزار صفحه در سال چهارنفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم، چون بودجه اش را نداریم و تا حالا خودمان همزمان منشی و مدیر هم بوده ایم. درباره این چهارنفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت میکنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. 

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و، چون حرفه روزنامه نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم؛ بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.

مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.

سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو میکنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه نگاران برخورد اداری کنم! 

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیر دولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد. اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم. چرا در شب‌های صفحه بندی که تا صبح کار میکنیم بازرس نمی‌فرستید؟

اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید. قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل میکند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر میشود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره لش را بالا ببریم. روزنامه نگاری را به رسمیت بشناسید ...

رونوشت: 

۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. وزارت کار 

۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک

۴. انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی